21.2 C
Budapest
kedd, szeptember 26, 2023
HomeMizu mamik - Énidő a XVIII. keruletbenNőnap 2021 - Ingyenes energiamenedzsment tréning Nőknek

Nőnap 2021 – Ingyenes energiamenedzsment tréning Nőknek

A nemzetközi nőnap okán néhány napig kedveskedünk a 18. kerület hősnőinek, nektek! 🙂 Sajnos a négy fal közé vagyunk beszorítva az idő nagy részében, úgyhogy mielőtt nyílnak a kerületi helyek, ajánlunk nektek online eseményeket – első körben most a hétköznapok és a munkanapok megkönnyítése végett. 

INGYENES ONLINE IDŐ- ÉS ENERGIAMENEDZSMENT TRÉNING

Hogyan érj el több sikert és valósíts meg több célt, anélkül, hogy még több elvárást tennél magadra és a maradék energiádat is elégetnéd?

Itt az idő, hogy a férfiakra kialakított időmenedzsment helyett megtudd, hogyan tudod Nőként valóban kihozni magadból a legtöbbet. A válasz pedig egy kifejezésben rejlik:

Avagy hogyan menedzseld az időd helyett az ENERGIÁD!

Hiszen lássuk be, az idő esetén olyan egzaktnak, fixnek vett tényekhez próbálunk ragaszkodni, amik a mindennapjainkban egyáltalán nem működnek kiszámíthatóan. Az időmenedzsmentről és ezáltal a hatékonyságról alkotott felfogásunk elavult és alapvetően a férfiak igényeire lett kitalálva.

Nőként nekünk olyan tényezőkkel is számolnunk kell, mint a különböző női szerepeink egyensúlya, hormonális ingadozás. Ezért talán eljött az ideje, hogy a boldogság jelentőségét a teljesítmény és a siker szintjén is figyelembe vegyük, ha már tudományos tények igazolják a tagadhatatlan összefüggést, miszerint ha boldogabb vagy, sikeresebb leszel – nem pedig fordítva.

Gyertek el, nézzétek meg, hogyan tudunk nektek segíteni!

*Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött*
http://bit.ly/2OZvlpF

A Facebook eventet itt találjátok:
https://www.facebook.com/events/149690730341385/

 

Népszerű