0.7 C
Budapest
szombat, december 9, 2023
HomeHűhaSzebb, virágosabb kerületünkért” - Pályázat 2023

Szebb, virágosabb kerületünkért” – Pályázat 2023

Kedves Kerületi Lakosok!

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata az idei évben is meghirdeti a “Szebb, virágosabb kerületünkért” pályázatot a kerület lakosai, közös képviseletei és intézményei részére.


Pályázati kategóriák:


KÖZÖS KÉPVISELETEK RÉSZÉRE

1. Társasház/Lakópark/Lakótelep előkertjének kialakítása,virágosítása,tisztasága


MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE

2. Társasház/Lakópark/Lakótelep erkélyének, ablakának virággal való díszítése
3. Családi ház előtti közterület, előkert kialakítása, virágosítása, tisztasága


INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

4. Intézmény udvarának, kertjének kialakítása, virágosítása, tisztasága

A pályázat kizárólag elektronikus úton nyújtható be a kerulet.bp18.hu/kornyezetvedelem/virag webcímen. A weboldalon keresztül történő online kitöltésében az Ügyfélszolgálati Osztályokon (1184 Budapest, Baross utca 7., 1188 Budapest, Nemes u. 16.) tudnak kollegáink személyes segítségét nyújtani, 2023. március 6-án, 7-én és 8-án az Ügyfélszolgálati Osztályok ügyfélfogadási idejében. További információ a [email protected] email címen kérhető.
A pályázati adatlap az internetről nem tölthető le és nem küldhető be elektronikus levélben (e-mail).

Adatlap kitöltési információk:

Egy pályázó csak egy kategóriában pályázhat. Egy ingatlanra csak egy pályázat nyújtható be. Az 1. kategóriában csak a társasházak, lakóparkok és lakótelepek közös képviseleteinek a jelentkezését várjuk. Minden kategóriában kérjük a pályázati helyszín rövid ismertetését, valamint kérjük bemutatni a pályázó által végzett egyéb környezetvédelmi tevékenységeket is. Ezek hiányában, valamint hiányosan kitöltött, és a megadott határidőn túl beérkezett adatlap esetén a pályázatot nem áll módunkban elfogadni.
A pályázók számára a növényeket Önkormányzatunk a jelentkezés sorrendjében, a rendelkezésre álló költségkeret kimerüléséig tudja biztosítani.

A növényosztásra csak azok jelentkezését várjuk, akik az Önkormányzat által megadott időpontban a növények elszállításáról gondoskodni tudnak. A növények kiszállítására és megőrzésére nincs lehetőségünk.


Jelentkezési határidő: 2023. március 10.

A „Szebb, virágosabb kerületünkért” Pályázat 2023. március 06. 00:00-kor indul!

Népszerű