21.2 C
Budapest
szerda, szeptember 27, 2023
HomeE-SportCS:GO - EGYETLEN MAGYAR HÖLGYKÉNT VETT RÉSZT KESSZIKE A DREAMHACK SHOWDOWN WINTER...

CS:GO – EGYETLEN MAGYAR HÖLGYKÉNT VETT RÉSZT KESSZIKE A DREAMHACK SHOWDOWN WINTER VERSENYEN

Két norvég, egy portugál, egy svéd és egy magyar lány alkotta a Project C ötösét.

 

Véget értek a DreamHack Showdown Winter 2020: Europe küzdelmei, ahol egy magyar lányért szoríthatott minden CS:GO rajongó. Kesszike a Project C csapatával bejutott a 30 000 dollár összdíjazású versenyre, ugyanis a nyílt selejtezőben a második helyezést szerezték meg. A fő eseményen Európa legerősebb női CS:GO csapatai küzdöttek meg a hatalmas nyereményekért, Kesszike végül a negyedik helyezést csípte meg.

 

Mivel nem meghívottként, hanem kvalifikált csapatként szerepelt a Project C a tornán, ezért az alsó ágon kezdték meg a küzdelmeket. Az első körben a lengyel Arcane Wave állta Kesszikéék útját, de a Project C nem remegett meg az 1000 dolláros téttel bíró Bo3-ban, 2-0-val máris az elődöntőben találták magukat. Itt egy jóval nagyobb falat, a Galaxy Racer Female várt rájuk, akik novemberben az Ambush Female Autumn Cupon 16-5-re egyszer már legyőzték a Project C-t. A két ötös közötti különbség ezúttal is kijött, a magyar lánynak a negyedik hellyel kellett ezúttal beérnie. A 3000 dolláros nyereményt teljesen megérdemelte a Project C, amely gárda folyamatosan hozza az eredményeket. A női CS:GO még gyerekcipőben jár, de jó látni, hogy egyre több és színvonalasabb tornákat rendeznek a hölgyek számára.

Kesszikére most egy kisebb pihenő vár, legközelebb január végén versenyezhet újra Európa legjobbjai ellen, ugyanis nagyjából egy hónap múlva érkezik a DreamHack Open January 2021: Europe.

 

(esport1.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

 

Népszerű