Home Gasztronómia Mosolyka Fanny üzeni a 18. kerületből: „Ments meg finomságokat!”

Mosolyka Fanny üzeni a 18. kerületből: „Ments meg finomságokat!”

0
Mosolyka Fanny üzeni a 18. kerületből: „Ments meg finomságokat!”
Kedvenc 18. kerületi Mosolykánk új „Ments meg finomságokat” ötletét megosztjuk veletek, a #vegyélhazait mozgalom keretein belül!

„Bár gyerekkoromtól kezdve folyamatosan azt hallottam, hogy ételt nem dobunk ki, de nincs mit szépíteni, finnyás gyerek voltam.
Sokszor a szüleim ették meg, amit én már nem értékeltem.
Mióta felnőttként saját háztartásunk van, nagyon sok mindent meg kellett és még kell is tanulnom. Beosztás, tudatosság, felhasználás terén is. Még nem vagyok tökéletes, de nagyon sokat haladtam.
Mióta pedig életre hívtuk a Mosolyka Flow – Vegan food & drink szerelemvállalkozást, azóta még jobban értékelek egy-egy tasak vagy üveg finomságok.Látom, tudom, hogy mennyi és hány Lélek munkája van abban az egy valamiben.

Ezért összekapcsolva a tudatosságot, és hogy még bátrabban próbáljátok ki, megszületett a „Ments meg finomságokat” kategória, amiben kedvezményesen juthattok hozzá MOST akár palacsinta, gofri, lángos, pizza gluténmentes lisztkeverékhez, vagy növényi tejekhez, sörélesztőhöz, vöröslencséhez a készlet erejéig.
Köszönöm, hogy velünk együtt értékeled a finomságokat, és mented meg őket a lejárat előtti felhasználással. Minden finomság mellett ott a lejárati dátum.
Ölellek Titeket!

Válogatni itt tudtok, házhozszállítással: http://mosolykaflow.hu/ „

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here