Idenézzetek, csajok! A legjobb online edzések csajoknak!

0
Korábban már írtunk erre ötleteket, de most pláne aktuális, hogy hogyan tornázzunk otthon, a négy fal között. Szerencsére egyre jobb az idő a kültéri sportoláshoz, de ha alakformáló edzésre is vágynátok, akkor íme néhány oldal, ahol tényleg találtok hatékony videókat.

1. Pamela Reif Youtube videói – Hihetetlen, de ez a nő még csak 24 éves, és már most a 30 év alattiak nemzetközi Forbes listáján szerepel. A helyzet az, hogy nemcsak jó Instagram influencer, hanem valóban hiteles is: elképesztően jó edzéseket tart online, 10, 15, 20, vagy akár 30 perces blokkokban, a különböző izomcsoportokat megmozgatva. Amennyiben csak egy rövid tornára van időd, akkor is tudsz választani a videói közül, pláne, hogy újabban 10-15 perces tán edzései is vannak.

2. Rubint Réka – Valószínűleg nem ismeretlen számotokra ez a név. Őszinte szívvel ajánljuk az edzéseit, Youtube-on rengeteg videója közül válogathattok.

3. Homexercises_Instagram oldal: nézzetek rá erre az Insta oldalra, melyre hetente posztolnak 15-20 perces edzésblokkokat. Aki valóban hatékony izomerősítésre vágyik, annak tetszeni fog!

4. Kayla Itsines Instagram oldala: otthon végezhető programja, és a program által lefogyott lányok szuper motivációt jelenthetnek bárkinek. Ezt az is bizonyítja, hogy 3 millió követője van már.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here