21 C
Budapest
péntek, április 12, 2024
HomeMizu kutyásokÁllatok Világnapja a Noé Állatotthonban 2022: a belépés ingyenes

Állatok Világnapja a Noé Állatotthonban 2022: a belépés ingyenes

A vegetarianizmus és az erőszakmentesség világnapja
2022 október 2. vasárnap 10:00 és 16:00 óra között

Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)

Kimondani is csodálatos idén 30 éves a NOÉ Állatotthon! Ugyan a hivatalos születésnapon már túlvagyunk, de azért az egész 2022-es év nálunk születésnapi lázban telik. 🙂

Nálunk 30 éve minden nap az állatokról szól, de október első vasárnapja már hagyományosan rengeteg mókával, kacagással, tanulással egy igazi nagy ünnep.
Ez az ÁLLATOK VILÁGNAPJA, amikor az év legnagyobb állatos bulijára várunk Titeket! Itt nem csak bulizni, szórakozni, de játszva tanulni is lehet!
Természetesen most is elsősorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.
Koncertekkel, bemutatókkal, játékos feladatokkal várjuk idén is a kicsiket és a nagyokat!

TOMBOLA értékes nyereményekkel gyerekeknek és felnőtteknek! 2 sorsolás lesz, hogy mindenki megnyerje a magáét!

Belépés INGYENES!

FIGYELEM! A rendezvény kizárólag olyan kutyával látogatható, aki jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvének bemutatásával kell igazolni, valamint nincs fertőző betegsége. Kölyök-növendék kutya CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Kérjük, mindenki gondoskodjon kullancs elleni védelemről saját maga és a kutyája számára. A megelőzés életet menthet!

Népszerű