12.7 C
Budapest
péntek, március 1, 2024
HomeSport18Végre minden kiderült: komoly döntést hozott a pályafutásáról Hosszú Katinka

Végre minden kiderült: komoly döntést hozott a pályafutásáról Hosszú Katinka

A tokiói olimpia óta képezi a közbeszéd tárgyát Hosszú Katinka pályafutása és az, hogy a háromszoros olimpiai bajnok vajon befejezi-e az álomkarrierjét – most fény derült arra, mire készül a sportoló.

Tanulságos és eseménydús időszakot tudhat maga mögött a magyar úszóvilág: a közelmúltban több válogatott sportoló edző- és klubváltásával volt tele a sajtó – Milák Kristóf, Burián Katalin, Késely Ajna, Verrasztó Evelyn és Dávid, valamint Hosszú Katinka is jelezték, hogy mással szeretnének tovább dolgozni –, emellett a tokiói olimpián való részvétel is megosztó álláspontokat eredményezett az emberek körében. Az Iron Lady teljesítménye Magyarországon és külföldön is komoly elismerésnek örvend, azonban az idei ötkarikás játékokon nem azt az eredményt nyújtotta, amit a legtöbben elvártak tőle, hiszen érem nélkül tért haza Tokióból. Emiatt sokan vélik úgy, hogy Katinka felett eljárt az idő és korábbi csúcsformája már csak a múlté, így jobbnak látnák, ha pontot tenne a pályafutása végére. Az olimpia után elmondta, hogy úgy érzi, sokkal több van még benne és nem tervezi abbahagyni a versenyzést – ennek ellenére felröppentek a pletykák, hogy az olimpia bajnok búcsút int a karrierjének. Az ezzel kapcsolatos hírek úgy szóltak, hogy Katinka most a pihenésre, a vállalkozására és a szerelmére akar koncentrálni – Sós Csaba szövetségi kapitány akkor azt nyilatkozta, ő napi kapcsolatban van az úszónővel és nem tud arról, hogy Katinka befejezné a karrierjét, bár teljesen biztosan ő maga sem tudta ezt megerősíteni. Most azonban kiderült, mi is az igazság: kattints a galériánkra a részletekért!

 

Sós Csaba korábban azt mondta, abban az esetben, ha Katinkában valóban felmerülne a visszavonulás gondolata, őt biztosan tájékoztatná a döntéséről, így csak arról van szó, hogy az úszónő az olimpia után csak egy kisebb szabadságot vett ki.
Kattints a további képekért!

Népszerű