Újranyit, de online is várja a diákokat a Lőrinci Nyelviskola

0

 

Jó hírt osztott meg régi és leendő diákjaival a Lőrinci Nyelviskola: április 26-án, hétfőn ismét megnyitja kapuit, várja a tanulókat!

Lőrinci Nyelviskola 2011-óta működik családi vállalkozásként a XVIII. kerület központjában, az Üllői úton. Kellemes, igényesen kialakított, családias környezetben, saját parkolóval várják a tanulni vágyókat.

Az általuk kínált tanfolyamok illetve magánórák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb tanulási módot, melyben minden esetben diplomás, tapasztalt nyelvtanárok segítik.

Mint megtudtuk, angol és német nyelvből vállalnak korrepetálást, érettségire és nyelvvizsgára felkészítést. Ha valaki állásinterjúra szeretne készülni vagy utazáshoz egy kis szókincset megtanulni, arra is van lehetőség.

Emellett az iskolában matematikából is van lehetőség korrepetálásra járni, segítenek az órai anyag megértésében, valamint felkészülni a felvételire és az érettségire.

Az iskola vezetőjének szívügye az iskola, így időről időre játékos feladatokkal lepi meg a tanulókat, biztosítva ezzel a jó kedvet és hangulatot.

A járvány miatt a tanároknak és a tanulóknak is alkalmazkodni kellett az új szabályokhoz, átállni személyes oktatásról, online oktatásra.

Ezzel az új szolgáltatással bővült a nyelviskola palettája, és igény szerint mindkét tanulási módra lehetőség van.

(18.kerulet.ittlakunk.hu)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here