Tedd egyedivé az esküvődet magyar márkák tervezőivel

0

Esküvői lázban égünk a nyáron, úgyhogy bemutatunk nektek egy magyar tervezőt, aki egyedi dekort kínál.

A #Vegyélhazait új Facebook Live interjúsorozatában minden héten más-más márkát, és a mögöttük álló alkotókat mutatják be a csoport tagjainak és az érdeklődőknek. A legújabb részben Fülöp Dóra volt a vendégük, a Papírfalva alapítója és tulajdonosa a márka megalakulásáról, a termékekről és a jövőbeni céljairól mesélt.

Dóra már kiskorában is a papír írószerek nagy kedvelője volt. Ezt követte egy hirtelen ötlet, hogy mi lenne, ha ő is gyártana termékeket? Nem sokkal később el is kezdte ezeket megalkotni, majd eladni. A pozitív visszajelzések azóta is csak nőnek. Ma már szárnyal az egykor hobbinak induló szerelem, a Papírfalva.

Én nem csupán csak egy terméket szeretnék eladni. Legyen valami mögöttes tartalma vagy érzelmi töltete az egésznek, amitől sokat fog jelenteni annak a valakinek, aki megveszi – mondta az alapító.

Az alkotó az egyedi tervezésű füzetek, matricák és dekorok mellett újabb vizekre is evezett. Meghirdette a workshopjait, esküvők megszépítésében munkálkodik és arculattervezésben is otthon van. Dóra le sem tagadhatná, hogy szívvel-lélekkel építgeti a magyar márkáját.

Itt nézhetitek meg, hogy milyen dolgokkal tudja megszínesíteni az eksüvőtöket.

https://www.papirfalva.hu/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here