Home Kultúra Sorozatajánló – HBO GO és Kate Winslet

Sorozatajánló – HBO GO és Kate Winslet

0
Sorozatajánló – HBO GO és Kate Winslet

Április 19-én, hétfőn kezdődik Gavin O’Connor rendezésében az Easttowni rejtélyek. A főszereplője Kate Winslet, ezért mi már nagyon várjuk, hogy mit alakít egy nyomozós sorozatban az Oscar díjas színésznő.

A szereplőgárdában továbbá olyan neveket találunk, mint Guy Pierce, Evan Peters, Jean Smart vagy David Denman. A rendezői székben pedig Craig Zobel ül, akitől korábban a Vadászatot láthattuk. De ő rendezte a Westworld, A hátrahagyottak és az Amerikai istenek néhány epizódját is. A 7 epizódos minisorozatot az Our Friend és A visszaút forgatókönyvírója, Brad Ingelsby jegyzi.

A sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően a saját élete is éppen darabokra hullik szét. Az egyedi atmoszférájú sorozat bepillantást enged egy kicsi és zárt közösség sötét oldalába, és egyúttal arra a kérdésre keresi a választ, hogy a családi és a múltbeli tragédiáink mennyire befolyásolhatják a jelenünket.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here