15.4 C
Budapest
vasárnap, szeptember 24, 2023
HomeSzabadidőSok jó ember él a 18-ban! Kedves történet a Bókay Piacról

Sok jó ember él a 18-ban! Kedves történet a Bókay Piacról

 

 

 

Március 5-én, ahogyan be is számoltunk róla, számos újítással ismét elindult a Bókay piac. Az új megoldások közé tartozik például, hogy az árusoknál akár bankkártyával is fizethetnek a piac látogatói, de egy kedves hamburgerezővel is bővült a placc.

A Bókay-kert honlapján már olvasható a beszámoló az első élményekről, és az egyik kedves történeten meg is akadt a szemünk, ezért veletek is szeretnénk megosztani, hátha titeket is jó kedvre derítenek az ilyen jellegű kedves sztorik.

„Az egyik kedves vásárló valahogy elhagyta a bankkártyáját, majd mi találtunk rá az illetőre, ahogy a kertben kereste azt a piac zárása után telefonja fényénél. Ekkor lett a történet végérvényesen happy end, hiszen miután kiderült mit keres rögtön vissza is tudtuk adni neki a kártyát, így elkerülve annak letiltását és az ezzel járó további macerát. Ugyanis a kártyára a Bókay-kert két fiatal látogatója talált rá, akik nem csak fiatalok, hanem becsületesek is voltak, és egyből be is vitték a főépületbe, hogy leadják azt kollégánknál.

Köszönjük nekik, példásan viselkedtek! Reméljük ezen a héten is ellátogatnak hozzánk, és ki tudja talán összefutnak a kártya tulajdonosával, akivel közösen átbeszélhetik az izgalmakat a Bókay piac új, kedvenc hamburgere mellett. Bízunk benne hogy kortársaik is példát vesznek róluk a Bókay-kertben és azon kívül egyaránt.”

Népszerű