26.2 C
Budapest
kedd, október 3, 2023
HomeSzabadidőMinden, amit egy kerületinek a "Gödörről" tudni érdemes

Minden, amit egy kerületinek a „Gödörről” tudni érdemes

A szabadtéri sportolási lehetőségek száma a 18. kerületben hatalmas, úgyhogy körbejárjuk ezeket az opciókat, és igyekszünk oly módon bemutatni nektek, hogy valóban megismerjétek a kerület ezen arcát, és választani is tudjatok az elfoglaltságok közül.

Az egyik kedvenc terepünk a 18-ban a Bókay-gödör. Azt tudtátok, hogy ez a terület valamikor kavicsbánya volt – nevét mély fekvése miatt kapta, előtte pedig egy jó ideig Dózsa térnek nevezték? A mostanra csak „gödörként” emlegetett szabadidőközpont felszereltsége az évek során szépen kiteljesedett. Nem csak azért szeretjük, mert minden évszakban szórakozási lehetőséget nyújt, és télen is kiválóan lehet itt szánkózni, hanem, mert minden korosztály igényeit kielégíti.

Aki street workout pályán szeretne edzeni, az is talál itt színes lehetőségeket, de kosár, valamint focipálya is van, ergo a családok, vagy fiatal társaságok is ki tudnak menni, hogy rúgják a bőrt, vagy palánkra dobjanak. Ezek a pályák ráadásul vadonatúj műanyag borítású, palánkkal kerített multifunkciós terepek. Kisgyerekekkel is el lehet látogatni a Gödörbe, hiszen néhány éve korszerű játszóteret is építettek oda.

Kellemes „gödrözést” nektek! 😊

 

mizu18.hu

Népszerű