Jóga-applikáció kismamáknak – amíg újra nem nyitnak a 18. kerületi fitnesz klubok

0

Yoga | Down Dog

Az app ikonja egy kérdően néző kiskutyát ábrázol, de nehogy félreértsd. A Down Dog | Great Yoga Anywhere természetesen egy jógaalkalmazás. Ráadásul olyan, amit az igazi jógik is nagyra tartanak.

A Down Dog kimondottan azoknak készült, akik a jóga vinyásza flow stílusát gyakorolják. Ez a dinamikus stílus emeli a pulzusszámot, és egyenletesen vezet át az egyik ászanából (jógapózból) a másikba.

Az alkalmazás segítségével az általad választott időtartamban és szinten játszhatsz le jógafoglalkozásokat otthon, vagy bárhol máshol.

Yoga Down Dog app

Az alkalmazás szépsége az egyszerűségében rejlik. A legtöbb tartalom ingyenes (a fizetős változatban olyan gyakorlatokhoz juthatsz hozzá, amelyek a test egyes részeit dolgoztatják meg), és pár pillanat alatt indítható. Az árak 799 Ft és 9290 Ft között mozognak. De a legtöbb tartalom, ami ingyenes,  szerintem bőven elég mindenre.

Itt nem úgy választasz gyakorlatot, hogy több száz nehezen érthető lehetőség közül kikeresed a leginkább megfelelőt, hanem úgy, hogy megadod az időtartamot, a nehézségi szintet, és hogy milyen típusú foglalkozást szeretnél: teljeset, szinten tartót (ez lassabb és kevésbé intenzív), vagy egy gyors, frissítő változatot. És már kezdheted is.

Megadhatod, hogy milyen zenét kérsz a gyakorláshoz, mennyire legyen aktív a beszélő edző, és hogy angolul vagy szanszkritül kéred az ászanák nevének kiírását.

Nincs ebben semmi megterhelő. A gyakorlatokban annál inkább. A jógázás még mindig sok erőfeszítést igényel.

Yoga Down Dog app

Az alkalmazást innen tudod letölteni:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here