Így tervezünk mi! Indítsd tudatosan az újévet!

0

Kesze-kusza, bizonytalan, nehéz év áll mögöttünk. A terveink másképpen alakultak, a prioritásaink átrendeződtek, számtalan kihívás elé állított bennünket az élet, valahogy mégis elérkezett az év vége, és a halászlé vagy a mákosguba is rákerült a karácsonyi asztalra. Úgy döntöttünk tehát, hogy nem csüggedünk: az ünnepi energialöket megindította pennánkat, úgyhogy összeszedtünk nektek néhány tippet, milyen eszközök segítségével érdemes az új évnek nekilendülni, illetve hogyan lehet kreatívan lezárni a mostanit.

text


Year Compass évtervező füzet – átgondolt évtervezés, kreatívan

Zárd le a 2020-as évet a tanulságok megfogalmazásával, és tervezd meg 2021-et kreatívan! Nyolc éve, több mint egymillió embernek segít az ingyen letölthető Year Compass a kreatív évtervezés folyamatában. Az évtervező füzet lényege, hogy gondolatindító kérdésekkel és gyakorlatokkal segít lezárni az előző évet, valamint játékos és elgondolkodtató feladatokkal könnyíti meg a számodra ideális 2021 megtervezését. Végy magadhoz egy forró italt, kapcsolj be egy számodra kedves, megnyugtató, halk zenét, és szánj magadra néhány órát: ünnepeld meg a sikereidet, tanulj a hibáidból és határozd meg az irányt, amerre haladni szeretnél!

Katt az alábbi linkre az ingyen letölthető évtervező füzetért:
https://yearcompass.com/ 

black pencil on white card beside brown knit textile
Szikratervező 2020/2021 – strukturált évtervezés, könyvajánlókkal

A Year Compass-hoz hasonlóan segít lezárni az évet, és megtervezni a következőt, a Szikra – kreatív nézőpont ingyen letölthető feladatsora. Bár a két füzet koncepciója elég hasonló, a Szikratervező tömörebben, strukturáltabb feladatokkal ösztönöz bennünket gondolataink összegzésére, így aki nehezebben nyilvánul meg írásban, vagy kevésbé grafomán típus, annak inkább ezt a füzetet ajánljuk. A Szikratervező hat téma mentén dolgozza fel az évzárást, évtervezést: szemléletmód, motiváció, kreativitás, énidő, szokások, valamint inspiráció. Cikkek, könyvajánlók, illetve coaching kérdések is segítik a folyamatot, mely körülbelül egy órát vesz igénybe. Ennyi énidőt mindannyian megérdemlünk!

A füzet letöltéséhez KATT ide:
https://365letszikra.hu/wp-content/uploads/2020/12/szikratervezo2020-21.pdf 

„Egy év végtelen én” – POKET évtervező könyv, önismereti feladatokkal

Az irodalomkedvelőknek a POKET legújabb kiadványa lesz a tökéletes évtervező, mely ezúttal nem egy klasszikus művet dolgoz fel, hanem kreatív és önismereti feladatokkal, valamint szépirodalommal fűszerezve segít útmutást adni, és örömöt csempészni a 2021-es évünkbe. Az Instagram közkedvelt lélektöltő-influenszere, Gyulyás Lídia (@Szialidia) illusztrációi színesítik az egyedi tervezésű határidőnaplót, amely „kérdez, elgondolkodtat, tippeket ad, és a legjobb benne, hogy testre lehet szabni, így az év végén veled, az érzéseiddel, a gondolataiddal, és a terveiddel lesz tele.” Bár a 18. kerületben még nem található POKET automata, reméljük a jövőben ezzel is gazdagabb lesz a közösségünk.

Az évtervező megvásárolható a POKET automatákban, valamint online, a kiadó weboldalán:
https://poketonline.hu/


 

 

mizu18.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here