0.1 C
Budapest
szerda, december 6, 2023
HomeSuliFilmszerető diákoknak - Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. - A DÖNTŐ

Filmszerető diákoknak – Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak 4. – A DÖNTŐ

A Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak döntőjét ezúttal online rendezik meg egy televíziós show-műsor keretében, amelyet élőben közvetítenek.
Vimeo link: https://onlinerendezvenyek.hu/nagy-magyar-filmteszt/

A Nagy Diák Tesztek egy három fordulóból álló játéksorozat, amelyben különböző témájú teszteken vehetsz részt. Minden játék első szakasza online zajlik ezen az oldalon.

A teszteket bárki kitöltheti, de a játékok második és harmadik fordulójában csak az egyes játékszabályokban meghatározott korúak vehetnek részt. Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető, kitölthető, de legkönnyebben a Nagy Diák Tesztek applikációban játszhatsz. Az appot letöltheted az AppStore-ból és a Google Play-ből is.

A kérdéssorok végén az eredményeddel együtt megkapod a helyes válaszokat is. A teszteket bármennyiszer kitöltheted, mindig a legutolsó eredményeddel veszel részt a játékban.

Minden játékban az első forduló lezárása után jön a középdöntő, amelybe a legjobb 1 000 tesztkitöltő kap meghívást. Az innen a döntőbe jutó 12 legjobb játékos egy látványos élő kvíz során bizonyíthatja majd a tudását, és szállhat versenybe. A legjobbak a megmérettetés után foglalhatják el helyüket a dobogón, ahol értékes ajándékok várják őket.

Olvasd el az egyes játékokhoz tartozó leírásokat, amelyekből minden részletet pontosan megtudhatsz!

A játék során betartjuk az adatvédelmi szabályokat. A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

A Nagy Diák Tesztekhez jó szórakozást és jó tanulást kíván a szervező DUE Médiahálózat!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Népszerű