Fejlődj tudatosan, az iskolai kereteken túl! Ingyenes online nyílt nap középsulisoknak!

0

Beszorultál a négy fal és a megszokás közé? Kezdesz beleszürkülni az online tanulásba? Fejlődj kreatívan, hasznosan úgy, hogy közben új embereket ismersz meg és kiteljesedsz abban, amiben a legjobb lehetsz!

A geneZation egy Z generációsoknak szóló képzési program, ami a 14 és 25 év közötti fiataloknak segít tudatosan felépíteni a jövőjüket, megérteni a saját működési mechanizmusukat, és kiválasztani a hozzájuk passzoló irányokat!

Látogass el az ingyenes online nyílt napra, ahol az alapítók megmutatják, hogy a geneZationnél nem tantárgyakat, hanem készségeket tanítanak. Nem osztályoznak, hanem együtt fejlődnek, valamint saját magukra reflektálnak. A geneZation csapata abban hisz, hogy ha a fiatal azt tanulja, ami a leginkább érdekli őt, és a megfelelő élményalapú módszerekkel, akkor hihetetlen ugrásra képes!

Ha te is úgy érzed, hogy az iskola csak részben segít eligazodni a kérdőjelek között, és szeretnél más úton is fejlődni, akkor lépj ki a keretekből: csatlakozz a nyílt naphoz, ahol bemutatják, milyen az a kreatív, gyakorlatias tanulási módszertan, ami valóban igazodik a jövődhöz, és amit te választasz azért, mert tudsz azonosulni vele!

https://genezation.hu/nyiltnap/

 

https://www.facebook.com/events/491455908885181

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here