12 C
Budapest
péntek, március 1, 2024
HomeMizu CelebekEgy kis Hollywood: Ryan Reynolds ismét alkotott

Egy kis Hollywood: Ryan Reynolds ismét alkotott

Aki imádja égetni magát – Ezért Ryan Reynolds a legviccesebb fazon Hollywoodban
Unikornisként énekelt, gyűlöli a Jégvarázst és vedeli az alkoholt apák napján.

Épp játsszák a mozik a Sokkal több mint testőr 2-t, amiben Reynolds a tőle megszokott lazán elegáns kreténséggel viccelődik, így összegyűjtöttük az álomgyár egyik legjobb humorú alakjánakpár olyan pillanatát, amikor hatalmasakat tudtunk nevetni rajta.Szó szerint önmagát égette

A GQ videójában a színészt saját ikertestvére – azaz ő maga -, Gordon Reynolds interjúvolta meg. Nem szégyellte magát a sárba tiporni, miközben remekül eljátszotta, mennyire haragszik fiktív tesójára, amiért ilyen aljas, és még csak nem is intelligens módon roastolja. Érdeklődött Blake Lively-ról, de disznó módon, megkérdezte tőle, miért nem tud olyan lenni, mint a többi színész (mármint jó színész), és közölte vele, hogy Jake Gyllenhalnál senki nem érdemelte meg volna jobban a  ‘Man of the Year’ címet. A plusz poén, hogy Gyllenhaal tartotta közben a mikrofont. A saját öniróniáját is megfejelte ezzel.

Unikornisként énekelt

Reynolds az Álarcos énekes külföldi adásába helyezett el egy ügyes Deadpool-promót, azaz saját magát, amikor elnénekelt egy karácsonyi dalt unikornis-jelmezben. Egészen magas szinten énekelt – és volt egyszerre vicces popkulturális termék is pár percig. Aztán amikor lelepleződött, elmondhatatlan volt az extázis.

Amikor bevallotta, hogy gyűlöli a Jégvarázst

Ebben az Ellen-showban folytatott beszélgetésben Reynolds elárulta, hogy az apává válás megváltoztatta őt – két gyermeke van – , méghozzá annyira, hogy „hiányzik, hogy borzalmas” legyen, mint régen. „Amikor pislogok, olyan, mintha apró szüneteket tartanék a nap folyamán” – így írta le a 2 és 4 éves gyerekekkel járó fáradtságot. Amikor a Jégvarázsra terelődik a téma, nagyon viccesen megcsuklik a hangja, mert már „annyiszor..” látta a lányaival. Aztán közli, hogy ha visszafelé játsszuk le a Jégvarázst, az pontos remake-je lesz Az ördögűzőnek. Kábé ennyire gyűlöli.

Vaszektómiával ünnepelte az apák napját

Reynolds rendszeresen beszél őszintén élete nagy kihívásairól, és noha a családja nagy szerelme, Blake Lively színésznő-feleségével együtt, őket is folyamatosan aláveti fekete poénjainak. Legutóbb apák napján reklámozta egy filmecskében Aviation Gin nevű italmárkáját, egy „Vaszektómia” – ez az andóvezeték elköttetését jelenti – nevű koktél elkészítésével, mely közben visszafojtott agresszióval keverte szeretetteli szavait gyermekeiről és az apaságról.

Amikor széttrollkodják egymást Hugh Jackmannel

Ennek a soha vége nem szakadó bullyingolásnak majdnem olyan történelme van, mint Matt Damon és Jimmy Kimmel egymás iránti gyűlöletének. Jackman ma már tökéletes partnere Reynoldsnak a hülyeségben, legutóbb például együtt készítették ezt a szkeccsreklámot egy bőrtalpú, exkluzív cipőmárkának:

Ez pedig egy előzmény, melyben egymásnak készülő reklámjaik korai időszakában kicsit elmentek egymás mellett, és Reynolds csodás, kollégáját dicsőítő kávés kisfilmet készített, Jackman pedig közölte a sajátjában, hogy Ryan Reynolds egy hatalmas s@ggfej, de a gin jó, majd egyszer kipróbálja.

Amikor boldog születésnapot kívánt a feleségének

Lively-val szuper párt alkotnak, mert a közösségi médiában szeretettel trollkodják szét egymást. Ennek remek példája volt, amikor a feleség születésnapján Rynolds ezt az üzenetet hagyta nejének: „Csak szeretnék Billy Ray Cyrusnak csodás születésnapot kívánni, a legfantasztikusabbat az életében.Teljes szívemből szeretlek. És boldog szülinapot a feleségemnek is.”

Leállította a félmeztelen kézenállós kihívást

Történt két éve, hogy Tom Holland kihívta Jake Gyllenhaalt egy ilyen kihívásra, mely előtt nagyon unatkozhatott – közben pedig kézenállva felvett egy pólót. Gyllenhaal bevállata, Reynolds pedig a maga módján lepattintotta az öncélú izomfitogtatást. Az instáján osztotta meg a videót, amin csak zavartan nézi, ezek mit művelnek, majd egyszerűen annyit mond: „Nem!”.

Hisztizett Sandra Bullocknak és Betty White-nak

Bullock és Reynolds a Nász-ajánlatot forgatták együtt, melyben a legendás Betty White is szerepelt. A klipben Reynolds azon háborodik fel, hogy White azt hiszi, csak egy asszisztens, kávét kér tőle, majd a színész kiakad, de hiába – mert még Bullocktól is megkapja a magáét, miután az idős színésznő kiosztotta. „Belül olyan vagy, mint egy démon” – mondja Reynolds a cukiságot mások felé tettető Betty White-nak.

(szeretlekmagyarorszag.hu)

Népszerű