Home Katasztrófa 18 Brutális tűz volt – Daruval mentették a lakókat a kőbányai lakástűzből

Brutális tűz volt – Daruval mentették a lakókat a kőbányai lakástűzből

0
Brutális tűz volt – Daruval mentették a lakókat a kőbányai lakástűzből

Teljesen kiégett egy emeleti lakás szombat este Budapesten, a tűzoltók tizenegy embert menekítettek ki a házból – tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

 

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a X. kerület Harmat utcai társasházban késő este kigyulladt egy lakás a negyedik emeleten. A tűzoltók három embert mentőálarcban hoztak ki az épületből, nyolcat pedig magasbólmentő tűzoltójárművel a tetőteraszról mentettek ki.

Olvasónk fotója a X. kerületi társasházi tűzről 2021. 05. 01-jén.

A helyszínre kilenc mentőegység érkezett, 12 személyt helyszíni ellátásuk után, füstmérgezés gyanúja miatt toxikológiai osztályra szállítottak – közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel.

Tûzoltók dolgoznak egy társasház negyedik emeleti lakásában keletkezett tûz oltásán a X. kerületi Harmat utcában 2021. május 1-jén. A tûzoltók tizenegy embert menekítettek ki a házból. A helyszínre kilenc mentõegység érkezett 12 személyt helyszíni ellátásuk után füstmérgezés gyanúja miatt toxikológiai osztályra szállítottak.

A tűz továbbterjedését a tűzoltók megakadályozták, az éjjel az utómunkálatok még folytak.

Mentõk látják el a kimenekített embereket 2021. május 1-jén este a X. kerületi Harmat utcában ahol tûz keletkezett egy társasház negyedik emeleti lakásában.
index.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here