Babusgató Tipegő torna indul a Kondorban!

0
A Kondor Béla Közöségi Ház már készül a tavaszra! A játékos mozgás- és készségfejlesztő foglalkozás indítását áprilisra tervezik.
Kinek ajánlott?

Akár 12 hónapos kortól 3 éves korig, már járni tudó gyermekek számára ajánlják.

Hogyan néz ki ez a mozgásforma?

Mondókázással és énekléssel kísért nagy- és finommotorikus mozgásfejlesztés, amely során kiemelt hangsúlyt kap a mozgáskoordináció és egyensúly helyes alakítása. A mozgásos játékok támogatják az érzékelés és észlelés fejlődését, a térbeli tájékozódást, segítik megalapozni a gyermek koncentrációs képességeit, fejlesztik a ritmusérzéket és a motoros kreativitást. A mozgást kísérő dalok és mondókák a kommunikáció és anyanyelvi készségek bővítését mozdítják elő.

Hogyan néz ki maga a foglalkozás?

A torna során fokozatosan kap szerepet a tudatos testkép kialakítása, a testérzékelés, a térbeli tájékozódás fejlesztése, az egyensúlyészlelés és a finommotoros készségek javítása.
A foglalkozásokon nagy hangsúlyt fektetnek a helyes mozgásfejlődés ösztönzésén kívül, az anya-gyermek személyes kapcsolatra is, így azalatt, amíg tornáznak, mondókáznak és énekelnek, észrevétlenül fejlődik a gyermekek szocializációs készsége és szülőhöz való kötődése is.

Foglalkozások időpontja: szerda, 15:45-16:30
Díja: 2 000 Ft/alkalom vagy 4 alkalmas bérlet: 6 000 Ft, 8 alkalmas bérlet: 10 000 Ft (Utóbbi heti duplázó vagy testvérek esetében ajánlott.)

További részletek itt:
https://www.facebook.com/events/698105087442568/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here