21 C
Budapest
péntek, április 12, 2024
HomeEgészségügyA mentális egészség fontossága - pszichológusok a 18. kerületben

A mentális egészség fontossága – pszichológusok a 18. kerületben

Fontos, hogy ne feledkezzünk meg a mentális egészségünkről! Rohanó világunkban bármikor szükségünk lehet egy független szakemberi véleményre akár családi konfliktusokról, munkahelyi stresszről vagy egyéb, a hétköznapokat emésztő problémákról van szó. Ráadásul a jelenlegi bezártságban még sokkal inkább aktivizálódhatnak az ember rossz sémái, múltbeli traumái, melyek így belső konfliktust okozhatnak, és kihathatnak az emberi kapcsolatainkra is. Lényeg, hogy egyáltalán nem szégyen terapeutához fordulni, sőt: fontos, hogy törődjünk a mentális jól-létünkkel is!

Éppen ezért összeszedtük nektek, hogy a 18. kerületben hol találtok pszichológiai rendelőket. Amennyiben pedig online konzultálnátok szakemberrel, jó szívvel ajánljuk a DokiApp applikáció erre a célra létrehozott felületét.

„Az online konzultáció során pácienseink egyszerűen és szinte azonnal kapnak útmutatást telefonjukon keresztül az adott szituáció helyes kezelésére úgy, hogy közben ki sem kell mozdulniuk otthonról, teljes diszkréció mellett.” – Írja a Dokiapp, melyet telefonotokra tudtok letölteni, illetve a weboldaulon keresztül tudtok meglátogatni.

Továbbá íme a lista, hogy hol találtok a kerületben pszichológus-rendelőt:

mizu18.hu

Népszerű