15.4 C
Budapest
vasárnap, szeptember 24, 2023
HomeMizu veletek18. kerületi esküvői ruhaszalonok

18. kerületi esküvői ruhaszalonok

Ha nyár, akkor lagzik, mi pedig imádunk mulatni! Ezért is folytatjuk esküvői rovatunkat, amelyben ezúttal a 18. kerületi esküvői ruhakölcsönzőket mutatjuk be nektek. Íme az Ara Menyasszonyi ruhaszalon.

Az üzletben a menyasszonyok és a keringőző fiatalok több mint 100 új , és újszerű ruhából válogathatnak, fehér és pezsgő színben. A ruhákhoz szükséges kellékek is kölcsönözhetőek. Különböző fazonú ruhákból szemezgettünk itt, volt, amelyiket inkább szalagavatóra hordanánk, de a nagyívű, klasszikus menyasszonyi ruhákból sem volt hiány. Nekünk egy ejtett vállú abroncsos egyszerűen nagyszerű ruha lett a kedvencünk. 😊

Mutatjuk a szalon vezetőjének bemutatkozóját.

„Árva Angelika, az Ara Menyasszonyi Ruhaszalon vezetője vagyok. Számomra minden vevő fontos! Az is aki élete legfontosabb eseményére az esküvőre készül, és az is aki végzős diákként keringő ruhát keres.

Az esküvő, a keringő és minden egyéb alkalom fontos esemény, Te akarsz a legszebb lenni, a legelőnyösebb oldaladat megmutatni. A megfelelő ruhák kiválasztása azonban időigényes feladat. Én a szalonban  szeretnék rád figyelni amikor ott vagy. Csak a te kéréseiddel és ötleteiddel harmóniában, tudok segíteni neked. Ezért szánjunk időt minden részlet megbeszélésére. A szalonban lehetőséged van menyasszonyi, keringő ruha kollekcióból választani és bérelni. Egyéni elképzelésed is megvalósítható. Az így elkészített ruha alakodra igazítását  én végzem. Rendelt ruháknál azonban mindig 2 hónap átfutási idővel kell számolnod! Nálam mindig barátságos nyugodt légkör vár! Maximálisan segítek neked a tervezésben és a kiválasztásban is.”

weboldal: https://araruhak.hu/

 

Népszerű