Vicces Instagram oldalak – személyes ajánlóink

0

@nemakarokbeleszólni

Eszter, Judit és Orsi, három 20 és 40 közötti nő októberben felrobbantotta az Instagramot. Közös Insta-oldalukon, a Nemakarokbeleszólnin rövid, jelenetszerű videókban egyszerre csapnak oda a kisgyerekes anyukák életébe kéretlenül belebeszélőknek, a porszemmentes illúzióvilágot mutató, fizetett együttműködést hashtagelő influenszer mamiknak és a családok életét megkeserítő döntéshozóknak. Egyszerre kacagtatóan és szívszorítóan.

@egycsillag

Aki imádja az éttermeket fikázó értékeléseket, annak itt a tökéletes oldal. Nagyjából két-három hónapja indult az Egycsillag nevű Instagram-oldal, ami a leírás szerint  A KIS MAGYAR VENDÉGLÁTÁS SÖTÉTEBB PILLANATAIT MUTATJA BE. A hiánypótló kontent hamar össze is tudott szedni magának 12 ezer követőt. Ez nem is csoda, hiszen elképesztően vicces egycsillagos értékeléseket válogat ki, mint például az alábbi.

@megykisztoriba

A @megykisztoriba Tik-Tok-on indult, és a mai Instagram trendeket és influencereket figurázza ki, elképesztően vicces stílusban. A rövid videók lényege, hogy a nő úgy tesz, mintha oktatóvideót venne fel arra vonatkozóan, hogy hogyan használd „jól” a social media posztokat, és hogyan legyél igazán menő ezeken a felületeken. Valójában azonban görbe tükröt mutat a közösségi média felszínes oldalának.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here