Vegán nokedli recept Mosolyka Fannytól

0

HOZZÁVALÓK:  

  • 125 g Mosolyka Flow nokedli liszkeverék
  • 130 g langyos (tisztított) víz (Ha lágyabban szereted a nokedlit, ha nem, akkor kevesebb víz szükséges hozzá!) 
  • 1 mokkáskanál Mosolyka Flow környezetbarát csomagolású parajdi só
  • 1,5 liter (tisztított) víz a főzéshez
  • 1 evőkanál általad kedvelt olaj (Főzés után, hogy ne ragadjon össze)

ELKÉSZÍTÉS:

Összekeverve csomómentesre a hozzávalókat, és pihentessük, míg a vízet felforr. Állítsuk közepesre a hőfokot és szaggassuk bele a tésztát. Utána állítsuk magas hőfokra és forraljuk fel újra. Amikor kész a galuska, szűrjük le róla a forró vizet és két percre mehet hideg vízbe. Végül leszűrjük és keverjük össze 1 evőkanál olajjal, hogy ne tapadjanak össze.

Mosolyka Flow ParadiCsók szósszal, friss zöldséggel és zöldborsóval isteni. Ahogy a Mosolyka Flow készétel Pikáns paradicsomos babbal is gyors elkészítéssel is finomat ehetünk.

(mosolykaflow.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here