Home Szabadidő Vééégre! Nyitva a pesterzsébeti jódos-sós fürdő

Vééégre! Nyitva a pesterzsébeti jódos-sós fürdő

0
Vééégre! Nyitva a pesterzsébeti jódos-sós fürdő

A budapesti fürdők sorában a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő is megnyitotta kapuit május 28-án, ám műszaki okok miatt jelenleg nem üzemel a hullámmedence és a kültéri gyermekmedence.

A vonatkozó kormányrendelet alapján csak olyan 18 éven felüli személy látogathatja a fürdőket, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal. A 18 éven aluliak és a beutalóval érkező vendégek számára nem szükséges a védettségi igazolvány, azonban részükre maszk viselése kötelező. A védettségi igazolványok ellenőrzését a testhőmérséklet mérésével együtt a fürdők bejáratánál végzik. A védettségi igazolvány kizárólag személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes.

 

A 18 éven aluli, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyeletével látogathatják a fürdőt. A 18 éven aluli személyek életkorát azonban ebben az esetben is ellenőrzik a fürdő dolgozói.

Azt kérik, hogy a sorban állás elkerülése érdekében készítsétek elő védettségi igazolványotokat vagy kezelési lapotokat, valamint személyazonosító okmányotokat.

A koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas továbbá az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér működtetője által biztosított applikáció is.

 

20.kerulet.ittlakunk.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here