19.1 C
Budapest
kedd, szeptember 26, 2023
HomeEgészségügyVannak, akik még nem tudják, milyen lélegeztetőgépen lenni a Covid miatt -...

Vannak, akik még nem tudják, milyen lélegeztetőgépen lenni a Covid miatt – Tömeg az IKEÁBAN

 

Egy kép. Emberek kígyózó sora várakozik valamire. 

Egy fogyasztói társadalomban normális esetben ezzel nem is lenne gond. Csakhogy van itt egy kis bibi: világjárvány van, egy halálos (igen, halálos) vírus pusztít, szedi az áldozatokat világszerte milliós számban. Sok fiatal azt hiszi, őt nem érinti a járvány. Pedig ha túl is éli, vagy nincsenek jelentős tünetei, de hordozó lesz, akkor átadhatja idős szüleinek, nagyszüleinek, akik belehalhatnak. De sajnos már az a helyzet, hogy egyre több fiatal kerül kórházba és lélegeztetőgépre, „köszönhetően” a vírus új variánsainak, a mutánsoknak.

De mindez sokakat nem zavar, azt gondolják sérthetetlenek. Míg mások azt mondják nincs is vírus, úgy további csoportok meg azon a véleményen vannak, hogy ez csupán egy influenza szerű vírus. Hát nem! Az influenza vírus, az influenza vírus, a Covid pedig egy SARS vírus! És a SARS vírus nem játék, gyerekek! Nagyon nem!

Szóval ti csak álljatok az IKEA előtt sorba, mert erre a két hétre biztos nagyon fontos az a nyomorult állólámpa, meg ugye húsgolyót is enni kell, de minket ne várjatok, mi nem állunk be ebbe a sorba!

mizu18.hu

 

Népszerű