Változás! A Pestszentlőrinc és Ferihegy vasútállomáson szünetel az automatás vonatjegyváltás – Íme a részletek

0

Pestszentlőrinc és Ferihegy vasútállomáson január 29-én, péntektől megszűnik a jegyértékesítés az automatákból, azokat átmenetileg leszerelik és újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákra cserélik – közölte a MÁV.

Ferihegyen a Cegléd felé vezető oldal peronján továbbra is üzemel az e-ticket jegykiadó automata. Valamint nyitvatartási időben a jegypénztárban is megvásárolhatók a jegyek, bérletek. (A pénztár nyitvatartásáról a MÁV-csoport weboldalán tájékozódhattok: www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vasutallomas/ferihegy)

 

A vasúttársaság az újabb típusú, bérletvásárlásra is alkalmas automatákat várhatóan február második felében telepíti, az átmeneti időszakban az utasok türelmét.

Az utasok a menetjegyeket a MÁV mobilalkalmazás, valamint a megújult online menetrendi kereső és jegyváltási felület segítségével a szokásos 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg.

A menetjegyeket, feláras jegyeket a vonatok fedélzetén a jegyvizsgálótól pótdíj nélkül is megvásárolhatják az utasok, ha olyan állomáson szállnak fel, ahol nem üzemel automata, illetve nincs nyitva pénztár. Ferihegy esetében csak a Budapest felé közlekedő vonatokon érvényes a mentesség, a Cegléd irányába közlekedő vonatokon nem.

 

(18.kerulet.ittlakunk.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here