A Budapest Airport közleménye a holland beutazási szabályokkal kapcsolatban

0

A Budapest Airport folyamatosan figyelemmel kíséri a koronavírus járvány kapcsán kialakult nemzetközi helyzetet. Folyamatosan monitorozzuk a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait, és minden lehetséges intézkedéssel biztosítjuk az utasok és a személyzet védelmét.

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktuális magyarországi információért látogasson el a koronavirus.gov.hu oldalra.

 

BEUTAZÁSI SZABÁLYOK – HOLLANDIA


2021. január 23. éjféltől a Magyarországról Hollandiába tartó járatok fedélzetére csak azok az utasok szállhatnak fel, akik rendelkeznek egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel ÉS egy 4 óránál nem régebbi negatív antigén gyorsteszttel. Az új szabályozás a 13 évesnél idősebb utasokra vonatkozik.

A repülőtéri COVID-19 tesztközpont a holland beutazási szigorításokhoz alkalmazkodva holnaptól minden nap hajnal 3:00-tól este 20:00-ig tart nyitva, hogy biztosítani tudja az utasoknak a Hollandiába való beutazáshoz szükséges antigén gyorstesztet is.

A tesztek elvégzéséhez online regisztráció szükséges a https://bud.umedhub.com/ weboldalon.

A tesztközponttal kapcsolatos további tudnivalók: https://www.bud.hu/articles/show/1366

Arra kérjük utasainkat, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak az adott légitársaság weboldalán, valamint a célország beutazási szabályait illetően:https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?hollandia.

(bud.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here