21.2 C
Budapest
szerda, szeptember 27, 2023
HomeKözösségekTiszta udvar rendes ház pályázat Soroksáron! Íme a részletek

Tiszta udvar rendes ház pályázat Soroksáron! Íme a részletek

„Tiszta udvar, rendes ház” pályázat

Környezetünk folyamatos karbantartása mindenki számára hasznos és fontos. Azon polgárok pedig, akik mindezért aktívan tesznek, közösségünk megbecsülését érdemlik. Éppen ezért élesztette fel az Önkormányzat a „Tiszta udvar, rendes ház” kezdeményezést.  

Az elismerő címet az a család vagy ingatlantulajdonos kaphatja meg, akik az adott év során a lakókörnyezetük saját költségén történő, gyommentesen, tisztán karbantartott ápolásával, hozzájárul Soroksár városszépítéséhez, városképének javításához.

A cím elnyeréséhez fényképes pályázat benyújtása szükséges, amelynek tartalmaznia kell a lakóépület és a kert pontos leírását, az ületet növények fajtáját, valamint a lakóingatlan és környékének fontosabb jellemzőit, az ingatlan pontos címét, továbbá a pályázó adatait, és egy hozzájáruló nyilatkozat arról, hogy a pályázat elbírásában részt vevő személyek a teljes pályázati iratanyagba betekinthetnek.

A pályázatokat személyesen a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. szám alatti épületében, vagy elektronikusan a [email protected] címen adhatják le. Mind a két esteben jelöljék meg a tárgyat: Tiszta udvar, rendes ház.

A pályázatokat legkésőbb 2021. június hó 15. napjáig lehet leadni.

A pályázatokat soroksári szakemberekből álló Előminősítő Csoport vizsgálja meg, szakmai szempontok alapján, és a Képviselő-testület dönt az elismerő címek odaítéléséről. A díjak a Soroksári Napok keretei közt kerülnek átadásra.

(soroksar.hu)

Népszerű