Home Kultúra Szuper filmekkel vár az ingyenes kertmozi a Bókay-kertben

Szuper filmekkel vár az ingyenes kertmozi a Bókay-kertben

0
Szuper filmekkel vár az ingyenes kertmozi a Bókay-kertben

 

Remek hangulatú nyári idényt vár idén is a 2005-ben alapított Madách Filmklub a Szabadtéri Kertmozi idei, 11. évados vetítéssorozatán, a Bókay-kertben.

Az idei program július 17-én az „Ebgondolat” című 2019-es amerikai vígjáték-drámával veszi kezdetét, Kevin Costner, Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia főszereplésével. Július 24-én a „Hét év Tibetben” 1997-es amerikai filmeposzt vetítik Brad Pitt, David Thewlis, B.D. Wong, Jamyang Jamtsho Wangchuk főszereplésével. Július 31-én a „Csillag születik” 2018-as amerikai zenés filmdrámát láthatjuk Lady Gaga, Bradley Cooper főszereplésével. Az idei nyári program augusztus 14-én zárul egy nagyszerű amerikai vígjátékkal a „A séf” című 2014-es filmmel Sofía Vergara, Jon Favreau, és Dustin Hoffman főszereplésével.

„Idén is nagyon bízunk a meteorológiai előrejelzésekben, ahogyan nagyon bízunk az elmúlt évek szombat esti hangulatainak megismétlésében is. Idén is igazi nyári hangulatot árasztó filmeket sikerült műsorra tűzni és reméljük, hogy jóhangulatú nyári estéket tudunk szerezni a nagyon-nagyon hosszú és nehéz hónapok után minden vendégünknek” – összegzett Kardos Gábor volt önkormányzati képviselő és felesége Éva, a Madách Filmklub alapítói és Einhorn Tamás és felesége Márti.

 

A mozielőadások – mint eddig minden évben –, idén is ingyenesek és este fél 9-kor kezdődnek. A parkolás ingyenes és mindkét parkoló használható! Szombati vetítéseknél az esőnap a szombatot követő vasárnap.

A szervezők idén is számítanak a Bókay-kert dolgozóinak támogató segítésére, és egyben fontos a mindenkori önkormányzat támogatása is. A jogdíjakat, mint eddig is minden évben a szervezők adják szervező munkájukon. A vetítések látogatottsága Dél-Pest talán legszebb közparkjában évről évre növekszik. A jó filmek, a remek hangulat egyre több látogatót vonz nemcsak a kerületből, hanem a környező kerületekből, sőt Budáról is. A Madách Filmklub 2016. januárjától felkerült a Budapesten ajánlott filmklubok listájára. A nézőktől eddig is sok bíztató visszajelzést, észrevételt kaptak, remélik, így lesz idén is.

 

18.kerulet.ittlakunk.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here