10.5 C
Budapest
kedd, február 27, 2024
HomeKultúraRÖFI ÉS A FARKAS - Bábszínház a Kondorban

RÖFI ÉS A FARKAS – Bábszínház a Kondorban

A Cimbora Produkció zenés bábszínházi előadása vár mindnekit a Kondor Béla Művelődési Házba október 28-án 10 órakor. A Röfi és a farkas mindannyiunk számára ismert történet. Röfi, a kedves és „jó hangú” kismalac fennhangon állítja magáról, hogy ő bizony nem fél a farkastól. Ám amikor megjelenik az ordas…

A Cimbora Produkció célja, hogy a gyerekeknek a legkisebbektől a nagyobbacskákig olyan mintákat és kulturális értékeket közvetítsünk, melyek az élet minden területén segítségükre lesznek majd egy teljesebb, minőségibb élet kialakításában.

Az idei év a klasszikusok jegyében telik, vagyis három olyan mesét mutatnak be, melyeket a gyerekek már jól ismernek. Mégis az a tapasztalat, hogy az ismerős történetekbe szívesen látogatnak el, nemcsak a kicsik, de még a szülők és a pedagógusok is.

Igényes bábokkal, szép díszlettel, sok zenével és humorral fűszerezve érkeznek a mesehősök, akiket színészeink előadásról előadásra lelkesen és igényesen jelenítenek meg. Célunk, hogy színházszerető gyerekeket neveljünk, akikből később színházszerető felnőttek válnak.

További részletek ITT:
https://kult18.hu/esemeny/kondor/20211028-rofi-es-a-farkas/

Népszerű