12 C
Budapest
péntek, március 1, 2024
HomeHűhaPannon puma! Lakott terület mellett bukkant fel újra a fekete párduc –...

Pannon puma! Lakott terület mellett bukkant fel újra a fekete párduc – Íme, a videók, nézze meg a saját szemével!

Most kapta a hírt a Blikk: újra felbukkant a fekete párduc, ezúttal Szolnok és Újszász között, egy szemtanú videófelvételt is készített róla. A szakemberek és a rendőrök már úton vannak a helyszínre.

Lakott területhez nagyon közel, Szolnok és Újszász között bukkant fel a fekete párduc. Mint a Blikk megtudta, Both Zoltán vadállatbefogónak szóltak az észlelésről ismerősei, akik videófelvételt is küldtek neki az esetről. Végig futkos az ember hátán a hideg, ahogy látja a nyilvánvalóan nem kis testű, darabosan mozgó, izmos fekete állatot, ugyanis ezúttal nagyon közelről tudták levideózni.

 

– Épp most haladtak arra kocsival az ismerőseim. Még én is néztem egy nagyot, pedig ezzel foglalkozom. Ha bárkiben kétely merült volna fel, hogy a most már majdnem egy hónapja Magyarországon kóborló állat vajon csak egy jól meghízott fekete macska vagy egy párduc, ez a 100-150 méterről készült videó kétséget kizáróan bemutatja, hogy az utóbbi. Ez nem egy kövér macska, ekkora állatot én sem gyakran látok – mondta a Blikknek vadállatbefogó, aki szólt ismerőseinek, azonnal riasszák a 112-t, amit meg is tettek. A szakemberek úton is vannak a helyszínre.

blikk.hu

 

VIDEÓK ITT:
https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/fekete-parduc-szolnok-ujszasz-videofelvetel/fjcjhcn

 

 

Népszerű