15.1 C
Budapest
szerda, február 28, 2024
HomeSzabadidőŐk a September Fest női fellépői - péntek

Ők a September Fest női fellépői – péntek

Betty Love

A Soho Party együttes 1989-ben alakult meg, 1993-ban újjáalakították, Náksi Attila és Dömötör Sándor, vagyis Döme mellé ekkor került Betty Love. 1998-ban oszlottak fel, egy évvel később adtak búcsúkoncertet.

Az 1975. március 25-én született Boros Bernadett gyermekkorában zongorázni és énekelni tanult, hat évig úszott, karatéra, dzsúdóra is járt, majd elkezdte a dzsesszbalettet.

1993-ban a dögös, fekete hajú énekesnő Betty Love művésznevén lett ismert a Soho Party tagjaként. 1998-ban oszlottak fel, egy évvel később adtak búcsúkoncertet, de a barátság megmaradt közöttük.

Betty Love szólóban folytatta, első nagylemezére a szövegek és dallamok egy részét saját maga szerezte, de ebben segítségére volt a Soho Partyból ismerős Náksi Attila is. A Repülj tovább 2000-ben debütált, a címadó dalon kívül nagy sikert aratott az Olyan mint a méz vagy a Fáj még a szó című szám is.

Betty Love katonák gyűrűjében, miután 2003 áprilisában fellépett a szombathelyi Savaria Kiképző Központban rendezett nyitott laktanya napon.

Az énekesnő 2001-ben DJ Bobóval is együttműködött, közös daluk, a Way to your heart/Mi az a szó 2001-ben jött ki. Ugyanebben az évben jelent meg a Kísérj el remixalbum, 2002-ben pedig az Ég és föld között. 2003-ban adta ki az Annyi minden vár még ránk címet viselő kislemezét.

Ezt követően visszavonul, és született egy kislánya, Szófia, valamint új területen is kipróbálta magát, asztrológiával és energiagyógyászattal kezdett el foglalkozni. 2016 júniusában a Mokkában azt mesélte, egy ideje újra fellép, és a stúdióban új anyagot is készít Dömével.

Bestiák + Retro Stars Projekt

Reneszánszukat élik a ’80-as, ’90-es évek legnagyobb slágerei, melyek legalább akkora népszerűségnek örvendenek ma, mint amikor újdonságként mutatkoztak be. A külföldi slágerek mellett a magyar felvételeket is imádja a közönség – mindez pedig borítékolja a Retro Stars Project népszerűségét!

A RETRO STARS PROJECT tagjai:

– MISS BEE (Somorjai Ilona), az egykori Bestiák együttes oszlopos tagja, aki a fellépés során 6 magyar és világslágert ad elő élőben!

– DJ LOTTERS (Lotters Krisztián), aki szintén a ’90-es és a 2000-es évekből ismert rádiós műsorvezető és top DJ/producer. Retró diszkó szettjében igény szerint 1-3 órás időtartamban játssza a legnagyobb slágereket a ’90-es évektől napjainkig + live act rap és MC élőben a színpadon!

A formáció elsősorban a ’90-es évek legnagyobb külföldi slágereit szólaltatja meg élőben, de természetesen, ha éppen nincs más magyar retro sztár a közelben, akkor szívesen felidéznek néhány nagy magyar slágert azokból az időkből – többek között a Bestiáktól!

 

Népszerű