Home Gazdaság Nyitott pozíciók Ferihegyen! Munkatársakat toboroz a Budapest Airport

Nyitott pozíciók Ferihegyen! Munkatársakat toboroz a Budapest Airport

0
Nyitott pozíciók Ferihegyen! Munkatársakat toboroz a Budapest Airport
Felkészülve a forgalom várható növekedésére, a Budapest Airport megkezdte a munkaerő toborzását, hogy a mérsékelt utasforgalom visszatérése mellett megfelelő számú munkatárssal biztosítsa a repülőtér biztonságos működését – közölte a társaság.

A nyitott pozíciókba az elmúlt időszakban 114 munkavállaló érkezett, közülük hetvenöten visszatérő kollégák, akiktől tavaly, a járvány miatti létszámleépítés során kellett elköszönnie a Budapest Airportnak – tudatták.

A dolgozók elsősorban azokba a pozíciókba érkeznek, amelyek az utasforgalom kezelése és a repülőtér biztonságos működése szempontjából elengedhetetlenek; a legtöbben védelmi ellenőr pozícióba, valamint a terminál üzemeltetési és információs csapatokhoz csatlakoztak. Mostantól több szakember dolgozik az informatikai területen is, és tekintettel arra, hogy a járványügyi intézkedéseket a Budapest Airport a jövőben is intenzíven fenntartja, bővült a kényszerhelyzeti készültség fertőtlenítést végző csapata is.

A toborzás jelenleg is folyamatban van; a közvetkező időszakban még több mint hetven munkatárs érkezik a BUD csoporthoz. A jelenlegi forgalmi előrejelzése alapján a társaság rövid távon összesen körülbelül 170 kolléga felvételét tervezi.

Az aktuális nyitott pozíciók itt nézhetők meg.

(turizmus.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here