15.4 C
Budapest
vasárnap, szeptember 24, 2023
HomeKözlekedésNem árt tudni! Így jár majd a 3-as metró az áprilisi hétvégéken

Nem árt tudni! Így jár majd a 3-as metró az áprilisi hétvégéken

A 3-as metró felújítási munkái miatt az áprilisi hétvégéken továbbra is csak az északi szakaszon jár a metró, a vonal belvárosi és déli részén metrópótló busszal lehet utazni. Ez alól kivétel a húsvéti hosszú hétvége, amikor a munkanapi rend szerint jár a metró – közölte a BKK.

Az áprilisi hétvégéken az alábbi rend szerint lehet utazni a vonalon:

  • a húsvéti hosszú hétvégén, április 2. és 5. között, péntektől hétfőig a munkanapokon érvényes rend szerint közlekedik a metró. Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között metróval, a Nagyvárad tér és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni.
  • a második áprilisi hétvégén, 10-én és 11-én, szombaton és vasárnap csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között közlekednek a metrószerelvények, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni.
  • április 17-én és 18-án, valamint 24-én és 25-én a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a márciusi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

(18.kerulet.ittlakunk.hu)

Népszerű