15.1 C
Budapest
szerda, február 28, 2024
HomeKultúraMár alig vártuk! Itt vannak az első fotók A nagy pénzrablás 5....

Már alig vártuk! Itt vannak az első fotók A nagy pénzrablás 5. évadából

A trailer után a Netflix közzétette a kultikus sorozat utolsó évadának plakátjait, amiken egy meglepetés szereplő is felbukkan. Vigyázat, spoilerveszély!

A nagy pénzrablás ötödik, befejező évada kétségkívül egyike a Netflix világszerte legjobban várt sorozatainak, a rajongók világszerte tűkön ülve várják már, hogy kiderüljön, hogyan alakul a Professzor és csapatának sorsa. Egy darabig még türelemmel kell lennünk, hiszen az utolsó évad első három epizódja szeptember 3-án érkezik a streamingfelületre, a második etap pedig csak decemberben lesz látható. A Netflix azonban pontosan tudja, hogyan csigázhatja fel még jobban a rajongókat.

 

 

Előbb egy alig kétperces trailert tettek közzé a YouTube-on az 5. évadról, most pedig megjelentek a kultikus sorozat plakátjai, rajtuk a főszereplőkkel. Összesen 14 portré készült el, így a Professzor, Tokió, Rió, Denver, Lisszabon, Marseille, Helsinki, Palermo, Bogota, Stockholm, Manila, valamint Alicia és César mellett még egy ismerős arc feltűnik – méghozzá Berlin! Ezzel a Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy a Pedro Alonso által alakított karakter az ötödik évadban is visszatér.

 

 

A fotók hangulata alapján ezúttal is rengeteg izgalomra és akcióra számíthatunk: a szereplők mögött füst és törmelék száll a levegőben, egyes karakterek arcán sérülések nyomai látszanak és többen fegyvert szorongatnak a kezükben.

 

 

A NAGY KALAND VÉGE

A rajongók nagy bánatára azt is tudni lehet, hogy az ötödik évaddal véget érnek a Professzor és csapatának kalandjai, a történet lezárul és nem készül több folytatás. Ez a stábot is érzékenyen érintette, a Tokiót megformáló Ursula Corbero a Harper’s Bazaarnak adott interjújában így emlékezett vissza a munkára: „Alig bírtam abbahagyni a sírást a jelenetek forgatása közben. Rengeteg őrült dolog történt velem ennek a sorozatnak köszönhetően. Nagyon fog hiányozni Tokió, ugyanakkor úgy gondolom, hogy örökre a részem marad.”

 

 

Forrás: Elle

Népszerű