Lőrinci Nagykönyvtár – Újabb FSZEK közlemény: 2021. február 10-től indul a Könyvtári Cserepont szolgáltatás

0

//Lőrinci Nagykönyvtár: KÖZLEMÉNY//

A Lőrinci Nagykönyvtár Könyvtári Cserepontja a bejárattól jobbra, az ablakban található!

A könyvtárba való belépés nélkül, az utcán történő várakozással, az ablakon keresztül lehetséges a kölcsönzés. Kizárólag előzetesen megrendelt könyveket lehet elvinni!

A következő szolgáltatásokkal várjuk olvasóinkat:

– a kint lévő dokumentumok visszavétele
– kizárólag előre megrendelt, előjegyzett könyvek kölcsönzése
– új beiratkozás; a zárvatartás előtt lejárt tagságok hosszabbítása

– korábbi tartozások rendezése.

 

Az előjegyzési igényeket elsősorban a katalóguson keresztül, a kölcsönözhető könyvekre tett, jelenleg ingyenes foglalással vagy előjegyzéssel, vagy a [email protected] e-mail címre várjuk. Ahol az online könyvkérés nem megoldható, ott lehetőséget biztosítunk a telefonos kérésre is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Cserepont szolgáltatás igénybevételénél is kötelező a 1,5 méter távolságtartás, illetve az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése.
Megértésüket és türelmüket kérjük az esetlegesen hosszabb várakozási idő és a megváltozott szolgáltatási körülmények miatt.
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „FEBRUÁR 10-TỐL KÖNYVTÁRI CSEREPONT ERVIN LA A484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 12. jb) pontja alapján szolgáltatásunkat kizárólag könyvtárba való belépés nélkül biztosítjuk. Az olvasójegyeket és korábbi kölcsönzéseket újra meghosszabbítottuk, igy olvasóink eldönthetik, hogy jelen körülmények között élnek-e a korlátozott szolgáltatások igénybevételének lehetőségével. ELÃJEGYZETT KÖNYVEK KÖLCSÖNZESE ÁTMENETILEG INGYENES ONLINE ÉS TELEFONOS ELÃJEGYZÉS BEIRATKOZÁS, TAGSÁGOK HOSSZABBÍTÁSA KÃNYVTÁRI DOKUMENTUMOK VISSZAADÁSA KORÁBBI PÉNZTARTOZÁSOK RENDEZESE A SZOLGÁLTATÁS NYITVATARTÁSI IDÃBEN ÉRHETŐ EL. AZ ESTIG NYITVA TARTÓ KÃNYVTÁRAINK A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS MIATT 18 ÓRAKOR ZÁRNAK. MASZK VISELESE ÉS 1,5 MÉTER TÁVOLSÁGTARTÁS KÖTELEZŐ! KÖSZÖ–NJÜK TÜRELMÜKET, MEGÉRTÉSÜKET.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here