19.1 C
Budapest
kedd, szeptember 26, 2023
HomeMizu CelebekKunhalmi Ágnes az MSZP és a Párbeszéd képviselőjelöltje kerületünkben az ellenzéki előválasztáson

Kunhalmi Ágnes az MSZP és a Párbeszéd képviselőjelöltje kerületünkben az ellenzéki előválasztáson

Az MSZP és a Párbeszéd közös jelölteket állít a 2022-es országgyűlési voksolást megelőző ellenzéki előválasztáson – jelentették be a párt vezetői a Facebookon szerdán.

Tóth Bertalan, a szocialisták társelnöke hangsúlyozta, az MSZP és a Párbeszéd végig kezdeményezője és motorja volt az ellenzéki választási szövetségnek.

Kiemelte, büszkék arra, hogy a hat ellenzéki párt közös programot alkot, továbbá közös képviselőjelölteket, listát és miniszterelnök-jelöltet állít a 2022-es országgyűlési választásra.

Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd közös XVIII. kerületi képviselőjelöltjeként mutatta be Kunhalmi Ágnest, a szocialisták másik társelnökét, aki jelenleg is a terület egyéni parlamenti képviselője.

Kunhalmi Ágnes úgy fogalmazott, az előző választáson elért sikeréből kiindulva hisz abban, hogy 2022-ben országosan is meg tudják fordítani a „politikai állást”.

A MSZP és a Párbeszéd szerint a politikának újra az emberek életéről kell szólnia, ezért elkötelezettek az emberek élete köré épülő kormányzás és önkormányzás iránt.

Kunhalmi Ágnes az eredményei között említette, hogy idén és jövőre mintegy 2 milliárd forint érkezik az egészségügy számára a XVIII. kerületbe.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke azt mondta, míg a kormány csak a társadalom egy százalékát képviseli, addig ők azért a 99 százalékért dolgoznak, akiket az „elmúlt időszakban megaláztak, kifosztottak”. Hangsúlyozta, hogy szociális és zöld fordulatra van szükség a kormányváltás után, és ehhez a szociáldemokrata és a zöld pártok szövetsége kell.

18.kerulet.ittlakunk.hu

Népszerű