Készüljünk együtt a Halloween-ra

0

Már október felénél járunk és egyre inkább közeledik a Halloween ünnepe, ami egyenlő azzal, hogy ideje készülődni is. Ha még nincs semmilyen terved vagy nincs ötleted, hogyan tudnád igazán jól megünnepelni, akkor mindenképp olvass tovább.

A legjobb ünnepi ötletek HalloweenreA Halloweent mindenki máshogyan ünnepli ugyanis, ahogy tudjátok, ez Magyarországon a hallottak napjával esik egy napra. Emiatt is – illetve azért, mert nem része a kultúránknak – csak az elmúlt években lett divatosabb, hogy valamilyen formában megünnepeljük ezt is.
Több módja is van ennek és mi ezek közül hoztunk most nektek párat, amik biztosan őszi és Halloween-hangulatba hoz mindenkit:

Tarts jelmezes bulit

Az egyik legjobb és legizgalmasabb módja az ünneplésnek az egyértelműen egy beöltözős parti. Ezen belül kitalálhatsz akár egy tematikát is, vagy ami mostanában nagyon elterjedt lett a TikTok-on, hogy párba állnak az emberek (vagy maguk a párok) és egymásnak öltöznek be. Nem éppen ijesztő, de nagyon vicces öltözékek kerekedhetnek ki belőle.

Horror filmek estéje

Ha nem szeretnél beöltözni vagy csak egy kellemes kis estét szeretnél eltölteni a barátaiddal, akkor egy, ijesztő filmek estéje tökéletes lehet nektek. Mindenki kiválasztja a kedvenc filmjét és azokból pedig együtt megszavazzátok, hogy melyiket nézzétek meg közösen.

Tökfaragásra fel

Gyerekkorunk egyik kedvenc őszi programját felnőttként is bármikor újra lehet élni. Akár tarthattok tökfaragó versenyt is, ha szeretnétek ezt egy közös programmá alakítani. Közben pedig a háttérben akár egy halloweeni film is mehet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here