12 C
Budapest
péntek, március 1, 2024
HomeMizu mamik - Énidő a XVIII. keruletbenKerületi jógastúdiók - 2. rész

Kerületi jógastúdiók – 2. rész

Az Üllői úti Kemko jóga nemcsak magát a mozgásformát, de a jógával járó életmódot, valamint szemléletet is hirdeti és támogatja programjaival és óráival. Gerincjógát, hatha jógát és suli jógát is tartanak, továbbá a témához kapcsolódó könyveket is árusítanak.

Kemenczei Ágnes Veronika a hely vezetője 2021-ben Vaiṣṇava Jógamesterként szerzett diplomát. Az alábbi szöveggel fogalmazta meg a jóga lényegét, melyet képvisel a stúdiójában is.

A tudatos tanítások és képzések megerősítenek abban, hogy a Jóga tudománya valóban elengedhetetlen ebben a világban amelyben élünk. A gyakorlások megelégedettséget és végtelen nyugalmat hoznak magukkal, amelyek által megtanuljuk kezelni a stressz helyzeteit amelyek sajnos a mindennapi életünk részévé váltak. Ezekben az élet helyzetekben ösztönösen leszünk képesek olyan technikákhoz fordulni, amelyeket megtanultunk és megéltünk a gyakorlásainkban.  A stressz jelen lesz az életünkben, azt nem tudjuk kizárni, de finom változásokon megyünk keresztül, és már mákképp látunk, máshogy érzünk, különlegesen viszonyulunk egy élethelyzethez egy váratlan eseményhez.

változunk…

változni jó…

változni szükséges….

a változás által fejlődünk…

a változás vezet eredményhez…

a változás hoz önismeretet…és egy jobb életet.

Órarend:
https://www.xn--jga-budapest-0hb.hu/orarend/

 

Népszerű