15.4 C
Budapest
vasárnap, szeptember 24, 2023
HomeKultúraJóbarátok rajongók, figyelem! Íme a premier, és benne egy nem várt meglepetés

Jóbarátok rajongók, figyelem! Íme a premier, és benne egy nem várt meglepetés

A Jóbarátok rajongók ma nagy napra ébredtek: fent van ugyanis az új, egyedi rész premierje az HBO GO műsortárában, ráadásul olyan meglepetésekkel, mint pl. Lady Gaga vendégszereplése a talk show-ban.

Valószínűleg nem csak a fanatikus Jóbarátok-rajongókban hagyott mély nyomot Phoebe Buffay sorozatból ismert Büdös macska című dala, ami nyilván szándékosan ennyire groteszk és abszurd, a dalszöveg itt.

A Büdös macska természetesen a Jóbarátok: Újra együtt-ben is elhangzik, ám Phoebe Buffay nem egyedül adja elő azt, hanem Lady Gagával. Az egyelőre meghatározhatatlan műfajú műsor a világpremierrel egy időben, május 27-én Magyarországon is elérhető az HBO Go műsorán. Eredetileg úgy volt, hogy csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban mutatják be aznap az HBO Maxon a különkiadást, és a magyar platformon csak később lesz elérhető, ma azonban mégis felkerült az új rész premierje.

A Friends: The Reunion címet viselő epizódban szerepel mind a hat jóbarát, azaz Ross mellett Monica (Courtney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) és persze Rachel (Jennifer Aniston), akivel Ross szakításban volt.

A későbbiekben beszámolunk nektek az új epizódról egy részletes kritika keretében.

Népszerű