Jó hír Vecsésről! Logisztikai park épül Vecsésen

0
A CTP kibővíti Budapest környéki logisztikai parkhálózatát: 60 millió eurósra tervezett beruházással Vecsésen építi meg a negyedik logisztikai parkját. Vecsés Város Önkormányzata hosszas előkészítő tárgyalásokat folytatott a fejlesztés megvalósulása érdekében.

 

A CTP hollandiai székhelyű európai ipariingatlan-fejlesztő kibővíti Budapest környéki logisztikai parkhálózatát, miután megvásárolt egy földterületet Vecsésen, a város déli részén található stratégiai helyszínen az M0 autóút mentén, közel a nemzetközi repülőtérhez, illetve Budapest központjához.

A projekt, amelynek első építési szakasza már év elején elkezdődött, várhatóan több száz új munkahelyet teremt a térségben – közölte a hollandiai székhelyű európai ipariingatlan-fejlesztő csütörtökön az MTI-vel. A vecsési építkezés első üteme három épületet foglal magában, amelyek összbérbeadható területe meghaladja a 80 000 négyzetmétert.

A közleményben Huszlicska Dávid, a CTP Magyarország üzletfejlesztési igazgatója elmondta, minden budapesti parkjuk iránt erős a kereslet, amelyet a piaci dinamika vezérel, például az e-kereskedelem rohamos növekedése, az üzleti tevékenységek kiszervezése, valamint a bérlőikkel már kiépült kapcsolataik is. Az új helyszín kiépítésének célja, hogy kielégítsék ügyfeleik növekedési igényeit – tette hozzá.
A CTP Magyarországon 250 000 négyzetméternyi fejlesztés alatt álló területtel rendelkezik, 10 parkot üzemeltet az országban, együttesen 520 ezer négyzetméteren. A terveik szerint a társaság magyarországi portfóliója 2022-ben eléri az 1 millió négyzetmétert. A CTP Közép-Kelet-Európa legnagyobb ipariingatlan-fejlesztője, 6,3 millió négyzetméternyi logisztikai területtel rendelkezik nyolc országban – áll a közleményben.

 

 

(fotók: www.ctp.eu)

 

(vecses.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here