12 C
Budapest
péntek, március 1, 2024
HomeSuli utánHurrá! Felkerült A Nagy Pénzrablás 5. évada a Netflixre!

Hurrá! Felkerült A Nagy Pénzrablás 5. évada a Netflixre!

A nagy pénzrablás a magyar Netflix-nézők kedvenc sorozata. Erre a közösségi médiás aktivitáson túl abból is lehet következtetni, hogy a spanyol krimi időről-időre úgy is bekerül a legnépszerűbb napi top10-es tartalmak közé az online videótáron, hogy több mint egy éve debütált a negyedik évad második fele.

Erre elég kevés széria képes a friss tartalmak áradatában. Az ötödik évad nyitórészében a Professzor nagy slamasztikában találta magát, és nagyon érződik, hogy a vég kezdete ez: hiszen totális háború fenyegeti a szimpatikus bankrablókat.

A fordulatos negyedik évadot követően, melyben A nagy pénzrablás egyik főszereplőjét is fájdalmas módon írták ki a készítők, a spanyol krimi ott folytatja, ahol abbamaradt. Ezt úgy kell érteni, hogy a Netflix sikerprodukciója egy pillanatra sem lassít a tempón, és bár a szokásosnál több visszaemlékezős jelenetet kapunk az évadnyitóban, mégis a nagyjából 50 perces játékidő végéig megmarad a feszültség.Mi is imádjuk ezt a sorozatot, sőt mindannyiunknak megvan a kedvenc karaktere, aki természetesen egyikünknek sem ugyanaz. Nektek ki a favorit pénzrablótok? 🙂

ELŐZETES:
https://www.youtube.com/watch?v=841hy9Vm60Q&t=1s

 

Népszerű