15.1 C
Budapest
szerda, február 28, 2024
HomeMizu CelebekHosszú Katinka megtörte a csendet – Ezt üzente az országnak!

Hosszú Katinka megtörte a csendet – Ezt üzente az országnak!

Sokan csalódtak Hosszú Katinkában, pedig világklasszis úszónőnk rengeteg munkát fektetett a tokiói olimpián elért eredményeibe is.

Szinte az egész országot meglepte, hogy Hosszú Katinka idén egyetlen érmet sem tudott bezsebelni a tokiói olimpián, hiszen a legnagyobb esélyesek közt tartották számon, és mindenki bízott a sikerében. Az utóbbi időben nagyon sok, egyes esetekben kifejezetten durva támadást kapott a sportoló – sőt, nemrég még Puzsér Róbert is kegyetlenül nekiment:

Hosszú Katinka egy testileg, és lelkileg is megterhelő időszakon van túl, így jó ideje nem is posztolt semmit az Instagramjára, de most újra életjelet adott magáról, és megköszönte a támogatást, illetve a számtalan ember segítségét.

„Tokiói mosolygós pillanatok… Szeretném megköszönni a sok támogatást az utamon! Rengeteg munka van egy olimpiai felkészülésben, és nagyon sokan segítettek! Köszönet az Iron edzői csapatának; Gelencsér Máténak, Nagy Józsinak, Kiss Daninak; Bihari Zolinak a profi masszázsakért, Szász Máténak az étrendet és a Magyar Úszó Szövetségnek a sok munkát! Nektek is köszönöm a biztatást!”

– írta Hosszú Katinka.

Egyelőre még nem lehet biztosan tudni, hogy mit hoz Hosszú Katinka számára a jövő, hiszen már olyan pletykák is felmerültek, hogy örökre abbahagyja az úszást. Reménykedjünk benne, hogy ez nem így van, és még rengeteg versenyen láthatjuk őt, ahogy újabb rekordidőt úszva bebizonyítja, hogy még mindig ő a legjobb – a következő olimpián pedig mindenkinek megmutatja, milyen is a filmbe illő, „nagy visszatérés”.

(promotions.hu)

Népszerű