26.2 C
Budapest
kedd, október 3, 2023
HomeKultúraHoppá! Már fent van a Netflixen Mundruczó Kornél új filmje! Videó

Hoppá! Már fent van a Netflixen Mundruczó Kornél új filmje! Videó

A Pieces of a Woman egy tragikus otthonszülés következményeiről, és az elviselhetetlen gyász feldolgozásának útjairól mesél. 

Mélyen megrázó film lett Mundruczó Kornél és Wéber Kata Pieces of a Woman-je, amely egy tragikus otthonszülés következményeiről, az elviselhetetlen gyász feldolgozásának útjairól mesél. Shia LaBeouf botránya nagyon nem tett jót a filmnek, Vanessa Kirbyt viszont nem véletlenül emlegetik Oscar-esélyesként.

„Ha bemegyek egy társaságba, a Fehér isten vagyok. Nagyon sokáig a Delta voltam, de most a Fehér isten vagyok. És remélem, hogy Pieces of a Woman is leszek – vagy te” – mutatott Mundruczó Kornél Wéber Katára, állandó alkotótársára, miközben tavaly nyáron videóinterjúban meséltek a forgatás körülményeiről.

A rendező hetedik, első külföldi gyártású és angol nyelvű alkotása szeptemberben, a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált, (miután Martin Scorsese Oscar-díjas rendező executive producerként csatlakozott a produkcióhoz), január 7-én pedig végre a Netflixre is megérkezett. Aki nagyjából követte a filmről szóló híreket, az tudja, hogy a történet Wéber Kata munkája, – őt ősszel a Variety a tíz legígéretesebb forgatókönyvíró közé sorolta –, és amelyről mind a rendező, mind az író azt mondja, ez az eddigi legszemélyesebb filmjük. Az biztos, hogy a legérzelmesebb is egyben.

A film előzetese megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

 

(HVG.hu)

Népszerű