15.1 C
Budapest
szerda, február 28, 2024
HomeKultúraHoppá! Lehetséges, hogy Jennifer Aniston és David Schwimmer összejöttek egymással?!

Hoppá! Lehetséges, hogy Jennifer Aniston és David Schwimmer összejöttek egymással?!

A Jóbarátok című sorozatban egy párt alkottak, most azonban lehetséges, hogy a valóságban is összejöttek.

Jennifer Aniston és David Schwimmer összejöttek egymással, miután fellángolt köztük a 20 évvel ezelőtt elnyomott vonzalom – állítja kész tényként a Closer brit bulvármagazin.

Az biztosan igaz, hogy a színészek már korábban sem voltak közömbösek egymás számára: ők maguk árulták el a Jóbarátok: Újra együtt showban, hogy a sorozat első évadának forgatása alatt teljesen egymásra gerjedtek, és csak azért nem jöttek össze, mert egyikük mindig éppen akkor volt szabad, amikor a másik járt valakivel.

 „Nagyon bele voltam esve Jenbe. Mindketten nagyon tetszettünk egymásnak, de olyanok voltunk, mint két hajó, ami mindig elmegy egymás mellett. Egyikünk mindig kapcsolatban volt, és sosem léptük át azt a bizonyos határt”

– vallotta be Schwimmer.

A sorozatban viszont egy párt alkottak Ross és Rachel személyében, Aniston szerint pedig a valódi vonzalmukat a karaktereiken keresztül adták át a másiknak.

 „Emlékszem, hogy egyszer mondtam is Davidnek, hogy milyen kár lenne, ha a tévében csókolóznánk először. És persze pont így történt. Az egymás iránt érzett szerelmünket és imádatunkat Rosson és Rachelön keresztül éreztettük egymással”

– mondta.

Egymás karjaiban zárta az estét Jennifer Aniston és David Schwimmer a Jóbarátok: Újra együtt forgatása után
„Egy nagyon hosszú nap után az este utolsó ölelése” – írta David Schwimmer a Jennifer Anistonnal közös, ölelkezős fotóhoz.

Most azonban lehetséges, hogy tényleg van köztük valami. Egy bennfentes szerint éppen a Jóbarátok: Újra együtt forgatásakor vált egyértelmű a páros számára, hogy még mindig vannak érzéseik egymás iránt.

 „A forgatás után rögtön elkezdtek egymásnak üzengetni, múlt hónapban pedig David elrepült New Yorkból Los Angelesbe, hogy meglátogassa Jent”

– árulta el az informátor.

Állítása szerint a két egykori kolléga együtt főzőcskézett, sokat beszélgettek, nevettek, borozgattak, és egyértelműen látható volt köztük a kémia.

Azt, hogy valóban együtt vannak-e, sem Aniston, sem Schwimmer nem erősítette meg egyelőre.

Népszerű