15.1 C
Budapest
szerda, február 28, 2024
HomeKultúraHoppá! Laár András érkezik a PIM-be

Hoppá! Laár András érkezik a PIM-be

A “Hogyan ne dögöljünk meg?” című nagysikerű előadássorozat után megújult tematikával várja a nem-nyamvadni vágyó kedves érdeklődőket Laár András a PIM-ben.

„A “nyamvadás”, azaz a lefokozott, körülményeknek alávetett élet ott kísért mindnyájunkat a mindennapokban. Bármelyik pillanatban elkaphat minket a sötét sodrás, ami bedilizésbe, összeomlásba, betegségbe dönt minket hacsak nem fejlesztjük ki belső védekező erőinket, szellemi, lelki ellenállóképességünket. Szerencsére vannak “varázsmódszerek”, amelyek az ősi tudásra támaszkodnak, és a mai élet körülményei között is, a mindennapokban használhatóak. Ehhez gyakorolnunk kell! Ez az előadás a gyakorlatokról szól.”

Laár András humorista, énekes, zeneszerző, író, költő, ezúttal spirituális gondolkodó szerepében látogat el a kerületbe. Az elmúlt években országszerte tart spirituális előadásokat a buddhizmus alapjairól, ősi életjobbító módszerekről. Ezzel a témával érkezik most a PIM-be is, leginkább a konkrét gyakorlati módszereket bemutatva.

Időpont: 2021. november 13.-november 13., 18:00-20:00

Esemény link:
https://kult18.hu/esemeny/pik/20211113-laar-andras/

 

Népszerű