13.8 C
Budapest
csütörtök, február 29, 2024
HomeMizu CelebekHollywood-i botox őrület - Ti mit gondoltok?

Hollywood-i botox őrület – Ti mit gondoltok?

Ti mit gondoltok arról, hogy Hollywood-ban senki nem öregszik? A Botox, arcfeltöltés és plasztikai műtét mindenki számára természetes, mi pedig csak annyit látunk, hogy gyakorlatilag nincsenek idős hölgyek a filmiparban. A legtöbb világsztár tehát előbb-utóbb bevállal néhány beavatkozást, de Cameron és Drew ebből mégsem kérnek. Nektek melyik „oldal” a szimpatikusabb.

Ime a Joy cikke.

Mióta csak megjelent a Charlie angyalai első része, Drew Barrymore és Cameron Diaz szoros barátságot ápolnak egymással. Olyannyira, hogy a hétköznapokban is gyakran összejárnak, videócsetelnek, ezzel is bebizonyítva, hogy azért Hollywoodban is akadnak örökre szóló barátságok.

Bár a két színésznő hamarosan betölti az 50-et (Drew 4 év múlva, Cameron jövőre), egy biztos: ők mindig is büszkék voltak természetes vonásaikra, és sosem vágytak szépészeti beavatkozásokra, ráncfeltöltésekre. Ezt tökéletesen mutatja az a közös fotó, amit tegnap lőttek az Instagramra.

A kép alatt aztán rengeteg dicsérő komment jelent meg, és mindenki egyetértett abban, hogy gyönyörűek a színésznők! Példamutatónak találták, hogy bár vagyonukat tekintve simán megtehetnék, Drew Barrymore és Cameron Diaz inkább nem kérnek a beavatkozásokból, és nem küzdenek megszállottan az öregedés ellen.

Drew Barrymore például nem egyszer posztolt már Instagramjára, hogy megmutassa, milyen is az, amikor egy világsztárnak nem kell munka miatt tökéletesen kinéznie. Imádjuk az őszinteségét!

Népszerű