FIGYELEM! Hamarosan tisztítják az ivóvízhálózatot

0

A Fővárosi Vízművek Zrt. 2021. szeptember 20-án 20.00 órától 2021. október 21-én 6.00 óráig az éjszakai órákban a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő ivóvízhálózat tisztítását végzi.

A munkálatok XVIII. kerület, Pestszentlőrinc – Szemeretelep – Ganztelep városrész magasabban fekvő részein víznyomáscsökkenést, vízzavarosodást okozhatnak.

A víz esetlegesen tapasztalható zavarosodása természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.

A Fővárosi Vízművek Zrt.  mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan karbantartási munkák, amelyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gerinc- és főnyomóvezetékek öblítése. Természetesen ezeknek a munkálatoknak a során is igyekeznek a lehetőségekhez mérten a szolgáltatás folyamatosságát fenntartani.

A vízművek szakemberei a több évtizede kialakított menetrend és eljárás szerint, a technológiai és közegészségügyi előírások legszigorúbb betartásával végzik az idei év őszi hálózatöblítéseit is.

A Fővárosi Vízművek Zrt. ezúton is köszöni a kerület lakosainak türelmét és megértését!

bp18.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here