Home Mizu Celebek Figyelem! Egy hétig ingyenesen nézhető a Mosolyka-film!

Figyelem! Egy hétig ingyenesen nézhető a Mosolyka-film!

0
Figyelem! Egy hétig ingyenesen nézhető a Mosolyka-film!

Fannyék azt szeretnék, ha mindenkinek meg lenne a lehetősége, hogy a történetükből erőt merítsen, ezért 7 napig ingyen meg lehet tekinteni akár többször is a Mosolyka-filmet! 

„Úgy csináltuk meg Mosolykáék ÚJ onlineTV+ felületünket, hogy regisztráció után, 7 napig ingyen minden inspiráló műsorunkat eléred a Mosolyka -filmmel együtt.

Lépj regisztrációnál a 7 napos ingyenes próbára! Ezután ki kell választanod egy számodra tetsző díjcsomagot, és a bankkártyád vagy PayPal fiókod, számlázási adataid is elkéri a rendszer. Aztán indul a 7 napos ingyenes próba!

Ne aggódj! Úgy, mint az HBOGO vagy a Netflix -nél, a 7 napos ingyenes próba alatt nem vonunk le tőled pénzt! Így megnézheted a 118 perces Mosolyka-filmet, ami tartogat számodra lelkierőt. Nézd meg, hogy így van-e 🙂
Ha úgy érzed nem tetszett a filmünk, és műsoraink egyike sem, akkor a 7 napos ingyenes próba alatt, és később is bármikor lemondhatod! Így a 7 napos ingyenes próba alatt nem von le tőled a rendszer pénzt, csak, ha úgy döntesz velünk maradsz.

Ha tetszett 6 éven át szívvel-lélekkel készített filmünk, és továbbra is szeretnél erőt meríteni, ha van rá lehetőséged, köszönjük, ha legalább egy hónapig velünk maradsz Mosolykáék előfizetőként. Meríts erőt igaz történeteinkből!”

7 napos ingyenes próba itt: https://mosolykaek.hu/

Ölellek! Fanny Mosolyka és Sankó – A Kék Unikornis”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here