10.5 C
Budapest
kedd, február 27, 2024
HomeKultúraFedett és szabadtéri jógaórák a kerületben

Fedett és szabadtéri jógaórák a kerületben

Fedett és szabadtéri jógaórákon lehet részt venni keddenként a kerületben a HenYoga oktatójával.

„Keddenként 19:00-20:00-ig várlak benneteket hatha flow típusú jóga órámra. Teljesen kezdőket is, középhaladókat is várok. Minden héten különböző elemek mentén építem fel az aznapi órát. Az óra témái: a föld elem(egyensúly) víz(csípőnyitás), szél(mellkasnyitás), illetve minden hónapban megünneplem veletek a holdat, ilyenkor holdüdvözlet lesz az óra tematikája. Az óra a 18. kerületben, Pestszentlőrincen van helyileg. A házban át tudtok öltözni, ha szükség van rá, ebben az esetben kérlek, hogy érkezz az órára kb 20 perccel hamarabb, majd együtt átsétálunk a közeli parkba (pár perc). Ha szeretnél rögtön oda is érkezhetsz, csak kérlek légy pontos! Ebben az esetben is érkezz kb 5-10 perccel hamarabb, hogy meg tudj nyugodtan érkezni. Saját matracot kérlek hozz magaddal ha tudsz!
Rossz idő esetén az óra elmarad, ezesetben mindig időben jelzem, hogy ne gyere feleslegesen.
Az első alkalmad kedvezményesen veheted igénybe, így eldöntheted szeretnél-e hozzám még jóga órára jönni, egyezik-e a stílusunk, gondolkodásmódunk, tudsz-e azonosulni a személyemmel. Sokszor nem az oktatóval van a baj, csak nem feltétlen van mindenki egy hullámhosszon.:)
A kertben is Hatha flow típusú jóga óra lesz, ahogy a Yoga Park Jóga stúdióban is, ez áll hozzám jelenleg a legközelebb és remélem Te is meglátod majd benne a szépséget. Ajánlom teljesen kezdőknek is! Középhaladóknak egyaránt. Az igazításokra is mindig figyelek, így ne aggódj ha bármilyen ászanában/ pózban bizonytalan lennél. Az órán bármikor megállhatsz és pihenhetsz babapózban, ha épp az jól esik. A hatha flow egy dinamikusabb irányzat, de nem kell, aggódj, lesz benne kitartás is, egy-egy pózban, hiszen nem az a cél, hogy a kezdők ne tudják követni az adott órát, mégis részt tudjon venni egy áramlásban, flow-ban. Ha haladóbb vagy, akkoris nyugodtan eljöhetsz, neked is lesz mindig alternatíva az adott ászanákban.
Az órát rövid meditációval zárjuk.
Az órára védettségi igazolvány NEM szükséges!
Ára: 1000 ft, első órád esetén 500 ft.
Fizetni készpénzzel tudsz a helyszínen.
Helyszín: 1183, Rim utca 24.
Martinovics tér
Bejelentkezni üzenetben tudsz a facebook/ instagram oldalamon vagy az adott telefon számon: +36202496644”

Népszerű